Skip to content

Vi er vestlandsforhandler av tyske Bavaria seil- og motorbåter, og holder til på Ulsnes, Hundvåg like utenfor Stavanger sentrum.
Vi veileder kunder mot neste båtkjøp i hele Bavaria sortimentet.
Med riktig kompetanse og inngående produktkunnskap blir prosessen så trygg og god som mulig.

Vi vet hva kundene i Norge vil ha, og hvilket utstyr som er å anbefale. Med store innkjøpt av riktig spesifiserte båter til best mulig pris kan vi tilby en god pakke.

Er du fornøyd, er vi fornøyd

Når du som kunde tar kontakt, gleder det oss å kunne stå til tjeneste med levering av reservedeler og service, eller gi tips om forbedringer som er gjort siden den gang båten ble kjøpt. Vårt nettverk av leverandører og samarbeidspartnere gjør oss i stand til å yte den beste service. Etter mange år i bransjen, erfarer vi at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil oppleve hva vi legger i begrepet oppfølging og personlig service fra oss, mannskapet hos Ulsnes Båt AS satser på god service etter kjøp av båt hos oss. Vårt mål er å bli best i båtbransjen.
Kjøp av båt handler i stor grad om tillit og trygghet. Ulsnes båt AS sin målsetning er at alle våre kunder skal oppleve dette. En fornøyd kunde er en god ambassadør!

Back To Top