Skip to content

BAVARIA har sammen med Cosutti Yacht Design skapt og tilført en ny dimensjon når det kommer til utsøkte linjer i kombinasjon med italiensk eleganse, og med båtens sitt brede spekter av smarte funksjoner er C57 konstruert for ren nytelse.

C57 er utstyrt med selvslående fokk der alle skjøter og fall er ført skjult under dekk tilbake til rormann for enkel seilhåndtering. C57 har en romslig cockpit med 2 stk. cockpitbord med integrerte griperekker. Bordene i cockpit kan gjøres om til solsenger som sammen med muligheten for 2 ekstra solplasser på dekk gjør båten unik med henblikk på late dager i solen. C57 kommer også med egen wet bar i cockpit og stort oppbevaringsrom/jollegarasje i akterskipet med tilstøtende stor badeplattform (den største i sin klasse)

Med forskjellige interiøralternativer og med et enormt boareal kan en velge alt fra 3 lugars versjon til 5 lugars versjon i tillegg til egen mannskapslugar i forskipet. Materialvalget om bord er utstøkt der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

C57 vil være den ultimate båten for den som vektlegger komfort kombinert med fantastiske seilegenskaper. Det være seg for korte som lengre seilaser.

Kontakt oss for en hyggelig båthandel!

Back To Top